Hajós kapcsolatok


A hajón kialakult kapcsolatoknak rengeteg előnye van. Megismerkedni különböző nemzetiségekkel, együtt lakni és dolgozni velük, sokszor kihívást jelent. De megéri, ha valaki nyitott az új dolgokra. Sok érdekességet lehet tőlük tanulni. 
A jelenlegi szobatársam indiai, de inkább koreainak néz ki. Mesélte, hogy neki ezzel néha problémái adódtak vagy adódnak, főleg az utazásai során, mert nehezen hiszik el, hogy indiai. Aranyos, nincs vele gond. Az alkalmazkodás könnyen megy, mivel más a munkarendünk. Neki a héten véget ér a szerződése, így szombattól új szobatársam lesz. Az még a jövő titka, hogy ki lesz. 
A Steakhouse-ban 9-en vagyunk (főnökkel együtt) 7 különböző országból (Ukrajna, Oroszország, Fehéroroszország, Szerbia, Thaiföld, Fülöp-szigetek és természetesen Magyarország ). Színes társaság.
És ami a lényeg, ha sikerül komoly barátságokat kötnünk, bárhova is menjünk a nagy világban, mindig fogunk valakivel találkozni, aki akár a legjobb helyekre is elvihet minket. Na jó, azért nem mindig, mert pl. az Antarktiszról nyilván nem dolgozik itt senki. Pedig ez a hely a bakancslistámon van. Szóval, ha valaki oda tart, gondoljon rám, szívesen csatlakoznék. Indulásra készen állok ;) 

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.