25 inspiráló kép, amiért érdemes Francia Polinéziába utazni





























Üdvözöllek a Paradicsomban! A türkiz kék tenger vize mindenkit elvarázsol, főleg ha adódik hozzá néhány gyönyörű helyszín is. Volt szerencsém hajóval bejárni Francia Polinézia legismertebb szigeteit (többször is), és néhány napot eltölteni ott, felfedezni a legszebb hoteleket a híres víz feletti bungalókkal együtt. Moorea, Bora Bora vagy Tahiti neve talán ismerősen hangzik.

A szigeteken a legjobb tevékenység a búvárkodás. Csodaszép a víz alatti élővilág. Moorea-n kétszer is voltam cápákkal és rájákkal úszni a nyílt óceánon. Van még lehetőség szigettúrákra is, ahol megismerkedhetünk a helyi kultúrával. Ha valaki csak nézelődni szeretne, adott a lehetőség, hogy egy napot eltölthessen valamelyik resortban. Általában belépőt kérnek attól, aki nem szálló vendég, de az árban van egy étkezési lehetőség is. Az összeg helyenként változó. Előfordul olyan is, hogy a bejáratnál az őrök a nagy forgalom miatt már nem engednek be senkit.

Francia Polinézia teljesen magával ragadott. Egy életre szóló élményt nyújt mindenkinek, aki erre jár. Lélegzetelállító a szigetek szépsége és természetesen tökéletes fotózási helyszín.

Ahol a képek készültek:

·      Intercontinental Resort and Spa, Moorea
·      Hilton Lagoon Resort and Spa, Moorea
·      Le Meridien, Tahiti
·      Intercontinental Le Moana Resort, Bora Bora


1 megjegyzés:

  1. Hello, Thanks for sharing such informative blog article with us in which you have shared authentic information about best hotels in paro bhutan. Please

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.